CafeMom Tickers

~Followers~

05 October 2010

Peneman saye selamanya

wwahhh..

kontroversi tak title post nih...hehehehe

Al-kisah nye..dari dulu lagi papa dah didik saye pakai jam kan..lepas tu dah duduk kat asrama so waktu sangat-sangat lah penting kepada kehidupan harian saye di asrama mase skolah dulu..

so dari sekolah lagi dah terbiase sentiase pakai jam...sentiase punctual dengan time...

jam yang dulu papa bagi tu pon dah dekat 5 tahun dah pakai...pas tu kasih hati saye plak yg blikan jam baru...

sangat suke time tuh..jam same lak...yela mase tuh tengah hangat bercintan kan..sume nye nak bende same...xleh nak pisah dah..hahahaha

baru2 ni sebelom habes study bleh plak jam rosak..huhuhuhu

sangat-sangat la sedey....

time tu huru hara kejap kehidupan harian..maklum lah dah selalu ade jam..skang dah x de jam..huru hara la jadinya...nak cr jam pon susah..last2 talipon juga jadi mangsa...

baru2 ni lak..ade yg prihatin ngan nasib saye yg malang tanpa jam...

cinta hati saye la yg paham kan..ihiks...


ini la jam yg die bagi tuk saye...
sangat teruja...hehehehe..mmg lawa...


tapi hari2 nak kena update..nak kena kunci..
klo dulu dah terbiase pakai stainless steel..so x heran la kena air pon..ni pakai jam getah kena la buka pakai buka pakai kan...

sudah nye slalu lupe..huhuhu..nak set kan balik jam dah le susah...

last2 saye asyik merungut jer..

nah die bagi lagi jam baru...

cinta hati saye ni sgt prihatin kat saye..

sangat suke...





terima kasih sayang kerana memahami i...

saya sayang kamu banyak2...


sekian...



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails