CafeMom Tickers

~Followers~

01 January 2011

kesedihan melanda..

aduhai..lepas satu satu...sedih nye bila di tipu bulat2...bila dah dpt tahu kebenaranye...aduhai..perit je rase kan..nak nak lagi bila rase pedih tu datang dari orang yang paling kite sayang sekali...camne nak gambarkan yer..x tergambar di fikiran...luluh rase hati nih...

ade ke ek kebaikan kalo dapat tipu orang or sorok ape2 dari orang yang paling die sayang...tak tahu la ek ape rase nye..gembire ke..aduhai...letih la pikir...isu memang dah lama timbul..tapi kepercayaan yang aku bagi die dah perkosa..

mengeluh pon x berguna kan..so lepas ni i akan learn d lesson la kan...

trima kasih kerana tuhan masih menyayangi saye..

salam..

luahan..

bila sebut pasal luahan ade je yg kite nak luahkan..mungkin ade rakan2 yg ade masalah..cara meluahkan ape yg terbuku amat mambantu kan..aku ni ade la juga jd tempat luahan..rase kesian pon ade..tp nak tolong camne ek..nasihat je yg mampu bg..tp kadang2 terpikir..camne la aku nnt ek..harap2 lah di jauhkan segala dugaan..

tapi pade sesape juga yg de masalah tu..harap bersabar la yer..tuhan bg dugaan tuk menguji kite sebagai manusia..

salam..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails