CafeMom Tickers

~Followers~

01 January 2011

kesedihan melanda..

aduhai..lepas satu satu...sedih nye bila di tipu bulat2...bila dah dpt tahu kebenaranye...aduhai..perit je rase kan..nak nak lagi bila rase pedih tu datang dari orang yang paling kite sayang sekali...camne nak gambarkan yer..x tergambar di fikiran...luluh rase hati nih...

ade ke ek kebaikan kalo dapat tipu orang or sorok ape2 dari orang yang paling die sayang...tak tahu la ek ape rase nye..gembire ke..aduhai...letih la pikir...isu memang dah lama timbul..tapi kepercayaan yang aku bagi die dah perkosa..

mengeluh pon x berguna kan..so lepas ni i akan learn d lesson la kan...

trima kasih kerana tuhan masih menyayangi saye..

salam..

1 comment:

PuRPle LoVe said...

Stuju ngan entry nih...:( kadang2 kte dah rase kte lah segale2nye..tp de gak terselit rahsiakn...hurmmm dah jd lumrah idup cm2 kowt kn...

Allah still n slalu syg Ms Mimie...so...cheer up ur day wif doa..:))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails