CafeMom Tickers

~Followers~

06 April 2012

Honeyymooooonnn!!!

Hello everybody....

Just nak inform je..saya kan berhoneymoon dengan En Suami tercinta...ahaks..

Kahwin dr bulan 1 lg..tp x berkesempatan lg nak berhoneymoon...

ihiks..

wait for my story then...

i akan cerita sume2 tu k..

just bg preview je kat sini dulu..


have a nice holiday everybody!!!!



03 April 2012

Tied the knot preparation....

.


.

For this wedding theres a lot of preparation been prepared. Memang banyak giler kot. Sampai ade yg tertinggal la senang citer. Tapi ni sume berkat kesabaran.

Maklumlah, orang kata kalau bertunang ni darah manis. So ade je bende nak di gaduhkan dengan encik tunang. Bende kecik pon boleh jadi gadoh.

So Now Im Trying to Remember preparation that i have made before by BIG DAY..

My first attempt to start preparing is to visit Pameran Pengantin as much as i can..Dengan cara ni baru bleh capture ape yg perlu and bleh budget kewangan yg diperlukan..

So..later on i akan ceritekan satu2 yg i buat..ok..

so stay tunes for more.. =)


Tied the knot!!!

Hello peeps...

Such a long time right..

Now its been 2 months i've been married..but yet the story blom cerita lagi..haiiishhh..

I will update soon ok..stay tunes...


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails