CafeMom Tickers

~Followers~

23 November 2010

rindu blog saye sendiri

.

.

.
.

.
.

hhuuaaa...twnsion je bila xde internet..
klo dah dpt plak..kena amik mood nak tulis kat blog ni..
rakan2 blogger harap maaf yer..
saye sgt tidak ade mase nak luangkan depan pc..
mane x nye..pc pon xde..tgu balik kl baru bleh on9..

.

.

.

.

.

maaf ye rakan2..

.
.



05 November 2010

its prom..

.

.

dah abes study baru nak g graduation dinner..

ahaks..

.

.

bukan ape..dulu kalo nak g x semangat sgt..xde geng nak g..

.

.

skang ade yg ajak so ape lg..angkat kaki trus join je la kan..

.

.

baju dah siap cari..tinggal nak alter je skit2...

.

.

tapi baju xleh nak tayang skang kan...

.

.

tapi ini rozet yg i n k enol nak pakai..

.


canteek kan...

.

jgn la jeles klo anda2 x pergi prom night nih nanti..

.

.

ni plak untuk pasangan2 kami n kawan2 karib kami..

.


dah2..

jgn tengok lama2 nanti anda sume jeles x join kami..

ahaks...

looking forward that day..

x sabar sgt..



rindu rinduan

.

.

.

bila berada di tempat baru mesti lah teringat tempat yg lame kan..

.

.

sumenye bermain2 dlm kepala kan..

.

.

tapi yg penting..

saye sgt merindui rakan2 seperjuangan dulu..

.

.


bila kamu2 ade disisi rase lapang je dada nih...

.

.

sangat2 rindu tuk bersame2...

.

.


kisah kereta

.

.

ni kisah kereta punye seat xleh nak angkat sudah..

dah antar service pon xleh nak btulkan..

moral of d story..

jgn bli kereta import..

hahahahaha..

susah dpt sparepart..


ni la muke kebosanan tgu kete siap..

walaupon xsiap juga..

hahahaha


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails