CafeMom Tickers

~Followers~

28 November 2011

twilight Malaysia...

.


.


aduuhaiii..betapa kecewa nye jika anda adalah DIE HARD fan yg sgt curious nak tau bile novel di buku kan...sbb dah tau ape cerite cuma nak feel lagi bila tgk movie nya..tp bila smpai wayang kat Malaysia ade je kena potong...rase nye sume dah adult kot..bukan tunjuk bulat2 dorg wat pe..kasi feel jer pon..tu pon nak kena potong ker?? pastu tang KLIMAX pon nak potong..ape rase tgk cite cam tuh..bila tgk secara HARAM kat internet download free tau plak marah..adooyyaiii...xtgk wayang kate x sokong org wat cerita..tapi bila tgk xpuas hati plak..

fikir-fikirkan lah...




26 November 2011

twilight and me

.

.


.

say amengaku mmg saya DIE HARD FAN twilight..sblm ni sebelom kuar kat Malaysia dh dapat tgk kat internet..tp mesti la x puas kan..so Esok dpt g dating same en Tunang tgk cite nih..baru bleh feeling2..ahaks..

.

.


25 November 2011

jari beku

adoooyyaiii..betapa susah nye nak cari idea nak tulis blog ni kan..punye la malas nak tulis..padahal banyak je bleh wat..ttaaaapppiiii...bila dah dok depan pc jari jd beku..kelu nak menari atas keyboard ni..ade x ubat tuk jari beku..ahaks..

ape la ko merepek ni mimi...ni sume stress wedding yg akan menjelma lg 2 bulan..adoooyyyy...

bnyak lagi UNDONE nih...ya tuhan ku..permudahkan la urusan ku...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails