CafeMom Tickers

~Followers~

29 April 2010

..under construction...

maaf ye sume..
blog saye sdg undersonstruction..mahu wat sedikit perubahan..

10 April 2010

...terpaksa tinggal...

harap maaf kepada semua reader blog saye...saye teramat sibuk pade mgu ini..tidak dapt mengupdate blog ini...terpakse meninggalkan blog kesayangan ni sementare waktu demi mase depan ku...

harap maaf ye...





05 April 2010

..berkebun di alam maya...


ini bukan lagi sesuatu yg pelik..tapi game ni dah banyak menarik minat ramai orang skang..termasuk la my parents..klo dulu i yg slalu main game ni..tapi skang dorg lagi expert than im..ahakk..

selain through facebook..bleh juga lawati www.farmville.com tapi makesure u dah log in ur facebook..


waaaa..ranum2 tomato yg saye tanam..kat bawah tu plak blah kanan skali my dad..next to him is my mother..sungguh hebat mereka..dah sampai limit level farmville dah..i bru level 52..


bukan setakat bleh tanam menanam..tapi bleh kumpul haidh tuk wat maison yg kiri tuh..bleh ade barn tuk simpan brg2..believe it or not..bleh simpan villa dlm barn..sungguh unreal..ihiks..

tengok..siap ade stable, chicken coop and dairy farm siap..

klo dah malas nak tanam bleh pakai tractor, harvester and seeder..skang yg i ade bleh tnam sampai 9 kotak..tp kena main mafia wars..


selain cucuk tanam bleh bela binatang...macam2 ade..so cute...

footnote:meh le bercucuk tanam..care yg baek nak release tension tau..

04 April 2010

~Formula 1 Results~

FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX


Winners

  




FORMULA 1 QANTAS AUSTRALIAN GRAND PRIX



Winners


 




FORMULA 1 PETRONAS MALAYSIAN GRAND PRIX


Winners





footnote:aku akan merajinkan diri update for F1 results..

03 April 2010

~Shawly~


Skang sudah jd trend tuk pakai shawl as replacement for tudung..
For me, pakai shawl selesa sungguh nak di banding kan pakai tudung bawal...pade yg x bias emmg rase kekok sebab nak kena belit bagai..
tapi dah lame2 jadi selesa..x berape panas..sbb shawl ni kebanyakan nye nipis..then kite dok belit2 pon xde la rase panas sgt..plus skang i plak yang jadi giler shopping on9 for shawl..ahaks..

     

Bawah ni i nak letak la some blog yg i slalu shopping for shawl...







ni ade tips skit..pinjam pic ye aimi...


footnotes:mahu shopping tp xde ongkos..huhuhuhuhu


02 April 2010

~Miss this moment~


Maish teringat saat ni..konvoi pertame join dah jd Marshall...sungguh terkejut n cuak..tp berjaye menghadapi sumenye...ingt pompuan x leh ke jd marshall...ak dah buktikan..
(^^,)



standard mended..hahahahaha

01 April 2010

~healthy sandwiches~



Waaaaa...dah lama x makan subway sandwich...
bila la agak nye nak makan lagi this healthy food..

this picture taken over 2 months ago kot...

 


 




 



footnote: kawan2 nnt ade free kite g makan lg yek...

~Ade aku Kesah~


Tau le aku ade wat salah kan..tp aku rase org lain pon kena la tanggungjawap same..
klo takat bende kecik gitu nak blame on me je mmg melampau la..nak cover depan family x kesah..
tapi klo x nak tgk muke ak pon xpla..
just remember..

"WHAT GOES AROUND COMES AROUND"

footnote: kena lebih berhati2 dengan kate2 jgn sampai memakan diri..anda juga ade maruah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails