CafeMom Tickers

~Followers~

04 October 2010

Manik Manik Baju

hhaaaaa...

ingat lagi tak dengan baju raye saye...

saye sangat bangga kan dengan hasil kerja saye..

ahaks...

tambah plak dengan bling bling manik yg saye tambah kat baju tuh..

lagi nampak meriah sgt2...


mula2 gi la survey2 kat kedai nak wat manik camne kan...

macam yg kat bawah nih..



canteekkk kn...

tapi berangan je la kan...

hahahahaha

pas tu trus decide nak wat yg senang jer...

end up wat mcm ni je la...

simple n nice kan.. 





ini je la yg mampu nak wat pon...

terima juga la kan...


sekian...



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails