CafeMom Tickers

~Followers~

14 October 2010

Hari Indah

.

.

.

.

Bila cakap pasal hari indah mesti la hari yg penuh dgn bunga2 kan..

.

.

.

hari bunga2 tu la bila saye bersama cinta hati saye...

.

.


.

.

Hari indah ni berlaku hari tuh...

ade career fair ngan post graduate exhibition..

so kami pon kesana meninjau2 ape yg patot...

dah tgk2 career fair xde yg menarik sgt..klo bg resume pon cnfm xdpt..melambak2 org drop resume..so xde la drop 1 pon resume kat sane...

kat post graduate fair lak..tetba je rase cam nak smbong study lg..

bnyk juga offer nak wat master kat local university...baik yg coursework ngan research...bleh wat part time lak tuh...so klo dah keje nak smbg pon xde mslh..cume kena pandai la bahagikan mase...

mungkin lepas ni bleh la kot nak sambong study...

hihihihihi


.

.

.

tapi sebenarnye sblm g kedue2 fair tu sempat la juga g tgk wayang dulu..ngan cema..

uhuks...

dah lama x jump cema...seronok tau...


tgk 3D lg...wooo..

mmg sgt syok..sbb mcm betul2 ade depan mate..pergghhh..mmg superb...

tapi yg penting ini la hari indah saye..

berasama cinta hati saye juga sahabat saye...

sekian..



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails