CafeMom Tickers

~Followers~

13 October 2010

Holiday Terengganu Day 2


.

.

.

.

Haaaa...day 1 dah lepas...tiba mase cerita tentang day 2..



Ahad, 10/10/2010


"mimi....bangunnn...dah siang dah ni" ni la ayat permulaan hari kedua kat awana...hahahahaha..mama kejut subuh...plus ajak g makan takot ramai sgt org nnt...

sooo...

kami pon siap2...

trus gerak ke restaurant kat lobby...

adik klo dah jumpe cereal mmg x pandang bende lain dah...

x tunggu ape dah...trus makan...

ni lagi sorg..ahaks...

ni 3rd meal for papa...

makanan kat sini mmg pergghhh...sangat puas hati..baru le name hotel..ni x..bfast je nasi lemak..mee goreng...ntah pape...ade beef bacon..chef mskkn telur..baru le best..ape daaa...

ni my first meal...sedap kan..pheewww..



ni la environment kat tempat makan kiteorg tuh...
sgt comfortable...


ni muka2 nak makan..hahahahaha

kemudian dah kenyang kami pon terus berlalu...

pas tu terus bleh lepak2...

tapi kami adik beradik trus ke bilik tukar baju tuk mandi manda...


tengok le masing2 excited terlebih nak mand..

tapi sebelom sampai pool..kami terjump sesuatu menarik..ahaks..
kami jump chess game besar punyaaa...

hhaa..ni bukti mereka excited terlebih..hahahahahaha



sempat la juga posing kejap dekat chess2 besar nih...kejap je la..sebab dah nampak pool kat sebelah..hahahahahhaha

sampai je kat pooll.....amik port baik punyeee..trussss 

sssppllaashhhhh...

ni kat tmpt budak2 nye swmg pool...ade slider ni..ok la..

ni plak kat jacuzzi...


kasi picture hot skit...

budak ni la yg paling happy..ahaks...

pastu aku n jiji dah kepenatan..tapi bdk 2 org ni cnfm xnak naik lg..
tba2 terase hujan rintik2..dapat le wat alasan hujan..kena naik nnt demam..
hahahahahaha

dah naik...trus splaashhh kat bath tub plak..ahaks...
xpuas2 lagi main air tuh...

hahahahahahaha

sebelom balik sempat posing kejap..

sgt best smpi rase x nak balik jer...
huhuhuhuhu

kat bilik tba2 mama kate dorg jump congkak besar...kiteorg jump chess besar..sorg jump congkak besar..sblm blk tuh sempat la singgah jap kat congkak...


klo lyn congkak ni mmg x balik le jawap nye..hahahahaha

kemudian kami pon terus bergerak menuju kuantan...

bye2 awana..hope we will meet again in d future...

dalam perjalanan papa pon trus kate nak g tgk penyu...ape lg..GPS menjalankan tugas...
kami pon terus menuju ke santuari kat cherating...

sampai2 je trus posing..ahaks...


mari tgk penyu2 kat sinih...



tengok le betapa excited kami tgk penyu2 kat sini..




sume nye comel2 belaka...rase nak amik 1 jage kat umah jd pet..sbb sume coomeelll...

lepas tgk penyu sume perot dah berkeroncong dah...

jump tmpt makan ni plak..tuk mkn tghr lak..



ok..kami mmg lapar...

sampai mknn smpi x sempat amik gmbr trus jer makn sampai licin..hahahahaha
tu mmg menampakkn kami sgt lapar...lapar dan lapar..terlalu lapar..

ni la buktinyee....

hahahaha..tgl tulang jer..kejam btul kan...

lepas makan dah kenyang kiteorg pon balik la...
trus tuju UMP...
hantar jiji balik u die...

rase nye tamat la kat sini kisah holiday kiteorg...

smpi di UMP drop off jiji kat sane..n trus menuju ke KL...

tamat sudah percutian kami di terengganu...

sangat happy n puas hati sgt2...

sekian..







No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails