CafeMom Tickers

~Followers~

15 October 2010

Contest Chocolate


.

.

Tiba2 rase nak menulis pasal contest terlihat plak pasal contest nih..

.

mane tahu klo2 ade rezki lak kan..

.

.

nak kate saye peminat chocolate xde la sgt..mungkin salah satu sbb takot bertambah lemak..tapi klo sesekali melantak xp kan..

ahaks...

tapi saye sgt mahu menang contest nih sbb saye x pernah lagi rase homemade chocolate nih..slalu beli kat kedai..so nak rase juga homemade choc nih..mesti lazat kan...uiiikk..xsabar plak rase nak menang..sbb dpt melantak bnyk2 choc fre..heeeee..

.


contest nih tuk menyambut 1st anniversary blog littlesweetbrown..

syarat-syarat nye

1. Jadi follower LITTLE SWEET BROWN di blog dan facebook
sudah lama follow..slalu tgk je choc2 yg enak nih..

2. Link kan blog LITTLE SWEET BROWN dalam blog list
eh dah ade lama dah..kat sini pon ade..

3. Letakkan Banner LITTLE SWEET BROWN di side bar
sudah juga..sama ngan kat sini...

4. Buat satu entry mengenai LITTLE SWEET BROWN dan sedikit penerangan mengenai contest
ni dah ade dah...panjang lebar lg..

5. Sebarkan contest ini kepada rakan-rakan anda dengan cara tersendiri. pastikan ayat akhir kat blog tulis macam nih..

>>> saya mengetahui contest ini dari blog:.......

6. Didalam entri perlu ada ayat backline ke LITTLE SWEET BROWN
uikss..dah bnyk dah...

7. Sila tinggalkan url kat contest entri



mane x terliur tgk chocolate bnyk2 camnih..haiishhh..

mahu ke kedai pas ni bli choc...

wish my luck...

saya mengetahui contest ini dari blog LITTLE SWEET BROWN

sekian..




1 comment:

luvira said...

tq for joining ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails