CafeMom Tickers

~Followers~

21 June 2010

Happy Birthday Arfa


Waaaa...arfa dah 4 tahun dah..cepat jer mase berlalu...

klo nak di ingat kan balik..mase arfa lahir ni..papa xde kat malaysia...ahahahaha..papa dlm airplane dr Saudi....ni la anak arab sorg bru lahir..ahaks..turun2 flight jer dah dpt MMS gmbr baby baru...hehehehehe



ade sejarah juga bday die ke 4 tahun ni..

Pagi2 hari i dah tanye kat arfa "Arfa, birthday arfa arfa nak hadiah ape??" tanye saye...dengan selambe nye arfa menjawap "Arfa nak Blackberry.."....errkkk!!!!!!!!!!!

"arfa nak ape?" soalan di ajukan semule..."arfa nak blackberry yg mcm strawberry tu..nak kek strawberyyy"...

fuuuhhh...nak yg strawberyy rupenye...klo nak blackberry celah mane plak nak cekau...hahahahhahahaha


birthday kek ni di sponsor by mr nik faiz..tq cygg...


arfa arfa...mula2 dpt kek bukan main lg nak tiup lilin..lilin dah nyala depan mate dah x nak tiup plak...

akhirnye die ni yg tlg tiupp..


hahahahahaha..

Happy birthday Arfa...




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails