CafeMom Tickers

~Followers~

16 June 2010

Di Sebalik Lagu Dan Video Klip Bad Romance

Lagu Bad Romance kan ada lirik yang Rah rah a a a roma roma ma kan? "RAH" bermaksud Matahari. Kan ada part Lady Gaga dikelilingi orang laki kan? itu bermaksud Lady Gaga adalah Matahari dan sedang dipuja.


Part ini~


Kalau korang perasan. banyak benda berwarna emas dalam video klip tuh. contoh, tin minuman kaler emas, baju kaler emas.


Perasan benda-benda warna emas ?


Macam matahari kan?

Next

Kenapa Lady Gaga selalu tutup mata sebelah. ini menunjukkan EYE OF HORUS/ALL SEEING EYE (SATANIC SYMBOL)



All Seeing Eye

Next


Perasan tak ada kepala kambing or apa benda ntah tuh. Kepala tuh bermaksud lambang Syaitan. iaitu Baphomet. Lihat jugak benda warna emas kat dagu lelaki itu.


Ini Baphomet. Nak lebih lanjut tentang Baphomet. masuk SINI

Lady Gaga ada jugak pakai tanduk ini kat luar yang melambangkan Baphomet.


Apa saja tanduk yang kita pakai. kita dah di-cop syaitan bukan? sebab syaitan ini bertanduk. so. fikirlah sendiri.


Tengok tangan dia. nampak macam puja kepala kambing kan?


Next


Perasan tak segi tiga yang terbalik tuh kat botol arak? simbol Segi tiga terbalik bermaksud The Eye of Satan.

Next


Tengok kat cermin mata tuh. kat atas laki tu ada macam lambang salib. kat atas siling. perasan tak? pandai betul mereka selit-selit.
FIKIRLAH~

Mahu lebih lanjut masuk tengok video SINI


Seriusli aku cakap. 1st time aku jumpa video ni. aku godek-godek dari 1 video ke video yang lain. aku tengok dan aku pon just biarkan saja. pastuh. next beberapa hari. aku try cari balik video ni. memang susah! sumpah susah gila nak cari. lain yang aku cari. lain plak dapat.


Entahlah~ bergantung la pada anda nak percaya or tidak.


Lady Gaga memang pelik.


Footnote:article ni saye amik dr SINI...sory saye mmg copy n paste jer...but i try to sampaikan kepada yang lain..




2 comments:

El-Zaffril said...

Tapi best karok lagu ni

aimi_sam said...

karok xde hal..just nak sampaikan cerite disebalik video klip tu jer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails