CafeMom Tickers

~Followers~

17 June 2010

Bowling @ Daiman

Hari Minggu yg lepas..kami sekeluarge balik kampong..uhuks..mane de kg dah..nenek pon dah xde..balik jenguk kawasan la ek...perjalanan pada hari jumaat amat mengantukkan..keta ak bw mmg confirm2 la aku sorg jer yg berjaga..and aku percaye kete papa, papa sorg juga yg berjage..hahahahahaha..

standard la kan..masing2 sume tdo..driver je yg berjage...klo driver pon tdo sampai bile pon x sampai..hahahahahahhaha

kami balik2 jer singgah dulu beli murtabak sebelum sampai ke destinasi..hahahaha..x bleh tahan beb..xjump tempat lain..mmg JB jer yg ade murtabak power ni...

after that baru le sampai umah cousin ak..pergghh..dah brg bru rase penat..ngah tangkap lentok gitu mama call ajak main bowling..
huh..trus segar mate ak..ahaks..

DAIMAN Bowling Alley

ketika di kaunter.."kak saye nak minta 2 lane main open eh..".."kami x wat open game kat sini"....errrkkk..ade ke bowling alley x wat open..pelik2...emm.."xpla..klo camtu main ......."

we just wondering kenape ek x wat open..probably org2 sini ade yg main trus balik kot..maybe they all ade history cam tu kot..
tu yg kuar regulation cam tuh...

exciting feature

dalam banyak2 bowling alley..ni la bowling alley yg best kot..
lane condition pon best..yg paling best skali..tempat letak bowling ball tu tinggi..anda x perlu tunduk untuk mengambil bola nak main..perggghhh..mmg best la..x sakit pinggang punye..confirm!!!...
hahahahaha...

journey at JB will continue...





2 comments:

El-Zaffril said...

Ke sebab jatuhan pin ko banyak... sebab tu kau kata best

aimi_sam said...

btul la uncle..kat situ best sbb xyah nak tunduk nak amik bola..gmbr tu bukti tau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails