CafeMom Tickers

~Followers~

04 September 2010

Jammed = Friday


Aduhai...bila hari jumaat je same dengan jammed.....TERUK SKALI OK!!!!!!!!!!

May I repeat THAT!!!

Its truly sucks....

AARRRRGgghhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trap kat Jalan Tun Razak menghala ke Jalan Ampang slama ONE & HALF HOUR......








Tapi adik saye x abes melawak menggunakan phone saye...










Tapi tang pic saye haruslahposing..AUuuuuuwwww...

Tapi muka saye mmg sgt menunjukkan betape saye geram ngan driver di KL nih....

Masuk jalan orgsuke hati...

Line jalan dah x endah dah pon...patot x leh cross die nak juga jalan...

Makin puase makin bertambah kurg pandai memasing...






Tapi di kala ngah jammed bleh plakkk....

Nampak burger....

Sllluuuurrrppp...

Walaupon la burger tu cam bantal je kan..tapi tetap menyelerakan...

Ahaks...



Last but not less...

I HATE JAMMED ON FRIDAY....





No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails