CafeMom Tickers

~Followers~

14 September 2010

Berbuka Moment



Walaupon dah raye tapi ade la plak picture2 mengamit hati yg blom post lagi kat sini..meh saye kasi STORY skit...hehehehhehe






klo si kecik sorg ni asal org puase je die makan x hingat la kan...saje je nak menjeleskan org2 yang pose nih...adeeeeiihhh...

tapi bila nak buka die la macam org kebulur dah setahun x makan...






yang ni plak...

ffuuuhhhhh...

sampai 2 gelas.....hahahahahaha

sungguh x cukup makan...










tapi yang paling best biler dapat berdue2 an....

ME & YOU







sebelom berjalan2 shopping sakan..

harus lah beringat nak booking...


ade kang buke kat tepi longkang jer...hahahahahaha









tgk le muke lapar die..hahahaha














tapi saye dpt air jer..

huhuhuhu...

tapi lepas dah azan baru dpt food..

trus ngap..x sempat nak snap pic....

pelahap btolll....











tapi yang paling penting...bulan pose ni amat bermakna skali...

saye dapat berbuka ngan family for d whole month ok..

jgn JELES!!!!!!!!!






No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails