CafeMom Tickers

~Followers~

04 May 2010

...tragedi after Control System...


kejadian ini berlaku selepas kami (mimi & k ainul) bertarung nyawa menjawap exam paper control system...punye la susah yg amat..lecturer yg buat soalan mmg suke pusing2 kan soalan supaye student2 mereka pening nak menjawap...rase nye mereka mmg suke jump student2 yg curious nak amik control bebnyk kali...nak2 muka manis camkami berdue la kn..ahaks..

lokasi kejadian adalah di Kenny Roger's Roaster Jaya Jusco Bukit Raja Klang...selepas bertungkus lumus ngan nota2 control..kami nak melantak plak..asik mkn nasi n roti je lately..




macam susah je nak pilih menu ni..mana tak nye..k ainul kite ni kn nak kawen..mahu diet katenye..so die nak avoiding ayam tuk lunch ni..hehehehe..semoga berjaye ye k ainul ku cyg...


sambil2 tunggu dorg menyiapkan habuan kami..sempat le kami nak berposing2..ahaks..kami berdue mmg pantang jump camera..sgt pantang..hahahaha...plus kedai tu x rmi...leh le kami nak posing2 pon..hahahahaha





sedap nye muffin ni..rase same mcm ak penah wat dulu..tp tu dulu la kan..klo wat skang xtau la jadi ke x..or kempis lik muffin tu after dah kembang2..hahahaha..sejarah mungkin berulang...


quarter meal menjadi santapan aku pd lawatan kali ni...hahahahaha


sambil makan sambil bercerita2..maklumlah..due2 dah gatal nak kawen...mcm2 cite kuar..*wink*


dah siap mkn..bleh plak ade yg memikat ht k ainul nak wat something...spot the different...ihihihihi








No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails