CafeMom Tickers

~Followers~

08 May 2010

~sehari bersame Qilah~


tanggal 2 May 2010...kedatangan mereka sekeluarge di tunggu2..mane x nye..auntie mimi dah lama x jumpe aqilah...makin geram asyik dapat tengok gambar je...


pagi2 lagi dah call tanye mama qilah nak makan ape..mak tok busu nak masak on request je hr tuh..dalam banyak2 menu..mama qilah tetap pilih sambal goreng..x sama ngan tempat lain..paling superb klo qilah nak tau...

he tu plak..tok busu qilah x sehat tau..x sabar nak jumpe qilah la..hehehehe..sian tok busu..dah rindu sgt ngan qilah..siap request gmbr dlm fb...ihiks..

tepat jam 130pm..qilah sekeluarge pon tibe...masing2 mmg nak terjah qilah je..hehehehe..x tertahan dah rindu kat qilah ni..tok busu la kan org first yg amik qilah...akhirnye tewas sbb qilah mane la kenal ngan tok busu lg..baru jumpe 5 minit..hehehehe..tp ngan auntie mimi juga qilah kenal..hihiih...


mereka sekeluarge ni rancang nak bercuti ke Langkawi,,tu yg singgah rumah2 sedare kat KL sbb dorg naik flight...senang...cepat pon cepat g Langkawi tuh..

after makan,kiteorang pon berangakat nak shopping kat IKEA..tempat paling wajib klo pasangan elle ngan wan ni klo datang KL...hihhihi..yg paling utama mmg sorg suke bli sudu...sudu IKEA mmg sangat menarik pade pandangan mereka...

kebetulan pulak mase dorang dtg ni weekend hr ahad then awal bulan...hahahaha..memang mendapat le jammed kat damansara tuh..tp auntie mimi mmg akan bw korg punye...masuk parking pon sng je dpt parking...hihihihi...

berjalan2 kat ikea tu mmg la seronok..sbb g ngan qilah yg sgt2 la comel auntie tgk...geram bebnor...ape lg..auntie snappy2 bnyk2..ihiks..


tgk la gelagat parent qilah ni..semangat betol dorg nak pilih kan furniture tuk qilah nnt..ihiks...



ni la idaman parent qilah nak wat kn tuk qilah nye room..cantek kan qilah..nnt qilah minta tau..wat serupe mcm ni gak..sgt cantekkk...


kasi testing juga la kan..mane tau fit...hehehehe..dah testing baru bleh beli..qilah suke kan..senyum je....commmeeeelllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!


x habes round lagi..tp qilah sgt2 penat bergelak2 ngan auntie mimi..sampai tertdo sambil shopping..sian qilah...xp..ingt senang ke nak tdo kat ikea..mau kena halau tau..tp qilah selambe je tdo..nyenyak je...


dah puas shopping trus bedesup gerak ke bangi..umah tok sam...hihihihi..tumpang tdo kat sane...dpt qilah jump amsyar...hihihihi


mlm tu qilah asyik meragam je..tdo pon kejap...sian qilah...rumah orang eh qilah..tu yg rase lain je nak tdo tuh...ke qilah x sabar nak ke Langkawi dah..hihihihi..mandi pg2 pon x meragam...tp on d way g LCCT nyenyak tol die tdo..xsedar auntie mimi dok melayan selekoh dengkil tuh...

but the best moment time auntie nak amik qilah dr Langkawi...nampak auntie mimi kat kete je qilah dah senyum lebar dah..xpernah lagi tgk qilah senyum cam tu kat auntie mimi..tp malang x sempat nak snappy2..sbb x leh nak parking lama2 kat situ...dlm kete pon asyik tenung je auntie mimi...terkikik2 ketawa mkena agah ngan auntie...wahhhh....seronok nye dengar qilah gelak2...siap lompat2 lagi...hehehehehehe...bila qilah senyum dah heppy...bila qilah gelak lagi le riang x terhingga...hihihihi..tp pas tu dah meragam sbb qilah kepenatan naik flight...klo dpt lepak ngan qilah lama2 kn best..tp xp..pas ni auntie mim gi jenguk qilah k..

muah muah......cayyannngg qilahh...





2 comments:

El-Zaffril said...

Wah... dah besar dah anak elle

aimi_sam said...

dah besar n sgt comeeelll...geramm...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails