CafeMom Tickers

~Followers~

30 May 2010

..BBQ Chicken...


Rutin harian adalah untuk memilih nak makan ape2..mmg kadang2 tu dah lapar dah..tp x tau nak makan ape..so kami 1 family pon ke Wangsa Walk nak cari makan..favourite papa kat Little Wok..tp xde seat plak..Ayam Penyet pon same..so kami singgah kedai sebelah yg masih bnyk seat..dah duduk tu ape lg order la kan..

Kami duduk kat kedai BBQ Chicken..x penah pon makan kat situ..tapi rupenye kedai ni Korean Style..wooo..i like korean dishes..tengok2 menu..emmm..siap tanye waiter tu ape yg best..papa plak mmg tekak nak makan nasi goreng je..nasib baik le Korea ade juga makan nasi goreng..hahahahaha


Then we decide..mama and papa makan nasi goreng n ayam BBQ..saye makan salad n aym BBQ..afiq Jerk BBQ Chicken..Faiz and Aina Spageti ape ntah...plus mashed potato ngan chicken wing..


emmm..so salad saye pon smpi..perghhh..ayam BBQ dorg mmg superb..sgt sedap..xpenah rase kat tempat lain..konon je nak diet makansalad..tp x kenyang..hahahaha..tambah order nasi goreng plak..



makan sini mmg sedap la..saye kasi 11 bintang out of 10..ihiks...

2 comments:

El-Zaffril said...

Oit... kat mana ni

aimi_sam said...

uncle..ni kat wangsa walk..kedai BBQ chicken..sedap tau..korean style..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails