CafeMom Tickers

~Followers~

26 August 2010

Bila 3 rakan bersame

oh...i mmg suke sgt pade hr tersebut..maklumlah..dah dok umah mane de dah nak buka kat luar kan...ade pluang lak papa izinkan i buka kat luar...seronok x terhingga la...

dapat buka kat luar ape lg..planning la makanan favorite i kan...

akhirnye kami pon setuju nak booking kat Seoul Garden at Plaza Pantai...

slalu nampak dari federal highway je..tapi x pernah pon pegi..ahaks..sebab x tau macam mane nak masok dalam tu sebenarnye..tapi kali ni ade GPS menjadi rakan..so senang la kan..

tapi yg paling i x sabar kan..i ngan ain nak wat surprise celebration birthday shima...awal2 lagi i dah blikan cupcake jer..ahaks..nak beli kek takot x abes lak..celebrate ngan cupcake is something new kan...

ni la cupcake nye...lawa kan..siap bleh tulis name ok...

so skang tiba la picture2 semase berbuka di seoul garden..






tengok la muka2 mereka yg kelaparan nih..ahaks..

tapi lepas tu kami pon keluarkan cupcake yg dah di beli..

"SURPRISE..."

tengok la muka terharu die...

bergambar dulu ngan cupcake nih..



"Happy birthday to yooouuuu..
Happy birthday to youuuuu...
Happy birthday to Shimaaaa....
Happy Birthday to yooouuuu..."


mase ni xde pisau..kami bg idea pakai chopstick jer potong kek..hahahahahaha..klakar giler mase tuh..tp janji potong sudah kan...ihiks..


Ala2 comel jer mereka berdue..ahaks...

Seronok je biler dapat happy kan kawan kan..hati rase best sgt2...
kamu dah menjadi kawan yg paling best saye pernah ade..masa saye happy saye x lupakan kamu dan bila saye bersedih kamu sedia membantu...

thanks cema...this is all for u my dear...


2 comments:

cema said...

thanks aimi..u alwayz be my special frenn..very specilzzz tau..heheh

aimi_sam said...

u 2 dear..love u always..muah muah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails