CafeMom Tickers

~Followers~

06 March 2010

~heart~

Makin hari makin rase terluka..kenape tuhan semakin hebat menduga aku..terase tak terdaye nak menahrungi hari2 yang akan mendatang..hati ni untuk dilukakan sahaja ke?kenape?
tak layak ke ak untuk bahagia?susah sangat ke nak menjaga hati yg kecil ni..ape guna nye mase yg dah di berikan..tiap kali peluang di beri x pernah digunakan sehabes baik..cukup sekadar mencube...xde nak cube sampai berjaye...
mcm mane nak hilang kan sume sengsare ni...ku dah x sanggup dah nak menghadapi sume..
tuhan cukup menduga kesabaran daku..
dengan kesihatan yg x mengizinkan..aku mesti mengharungi sumenye dengan kesabaran..hanye tuhan yg tau betape seksa nye hati ni tuk menerima sumenye..
dikala menulis post ni pon xberhenti2 airmate mengalir mengenangkan ape yg bleh aku lakukan skang..
cume menulis blog tuk berharap aku akan lebih tabah lagi pade mase depan...
harapan aku lepas study ni tuk focus on keje n family je..
komitment lain aku x perlukan pon..family pon dah cukup beri kasih sayang n tunjuk ajar tuk aku jadi manusia berguna..xperlu nak mengharapkan org lain tuk truskan hidup sendri..

4 comments:

cema said...

sabar laa ann..org yg byk diberi dugaan ni, Tuhan syg die lebih..
yg pnting try sibok kan diri jer nnt kurang pk psl promblem..kan2..eehhheh

aimi_sam said...

thanks cema..
i appreciate that..

sakura'shiken said...

nape ni?....
sabar ye...sabar....

aimi_sam said...

ngah sabar la ni shiken..
bnyk btul dugaan skang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails