CafeMom Tickers

~Followers~

28 March 2010

~AKU DAN SESUATU~

Tiba2 terjumpa contest ni..like to join also u can click HERE...

~Aku Dan Sesuatu~


Bila bercakap pasal sesuatu..terdapat satu trademark yang sume orang akan kenal...



yes it is..my  ....my lovely bike....

Motor ni pemberian  untuk kegunaan harian mase pengajian kat . Sungguh teruja dapat  ni...at that time  ni baru launch by  call it ....bila bawa atas sume  pandang macam  nak terbeliak macam ni ...sebab x percaye  yg bw  ni...

Yang paling di ingati, ak join 1 komuniti name nye ...bermula dengan ...lama2 jadi kenal ngan ahli2 ni...first time jump dorg punye la dorg x pecaye yg bawa   ni ...tp mase jump tu aku bawa la my boyfriend...mane tau... hensem ni ngorat ak yang  ni kan....hehehehehe

But this is 'sesuatu' yang amat bermakna dalam hidup ku...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails