CafeMom Tickers

~Followers~

25 February 2010

~Diploma Convocation Memory~



Di kala tengah nak rehat terpandang plak gambar Convocation Diploma 2007...Selama 3 tahun bertungkus lumus nak habiskan Diploma akhirnye Convo juga...2 invitation for guest in convocation..so mestila my dad and my mom attend..by that time en Nik pon ade juga teman...

Teringat janji2 papa kate nak hadiah kan aku phone baru after convocation...awal2 sebelum convo die dah tanye phone ape nak..by that punye la search kat internet nak phone pe yg best..last2 pilihan yg di pilih Sony Ericson Walkman W910i..mase tu phone ni baru lg..kuar market dlm Malaysia pon blom lg..so xde la nak mengharap sgt dpt cpt2..sbb kena tgu phone ni masuk msia dulu..



Sblum convo ade request nak wat bju baru..mama pon layan kan je..dpt la baju lace biru..ngan kain ala2 batik..best sgt sbb g tempah wat kebaye..u so cool mom..love u...hehehehe

so g convocation ngan baju baru..hehehehe..jump member2 yg convo same..that moment mmg hepy sgt2...mmg di nanti2 kan mase ni..really want to make my mom n daddy proud of me..and also want to inspired my sister n brother..hope so that i can be a good role model for them..


Graduated of Diploma in Mechanical Engineering

Pas hepy2 ngan en Nik..sampai je kat umah..Aina pon pecah rahsie kate papa ade blikan phone..mase tu Tuhan je yg tau betape heppy nye la..phone yg i request dpt that time...

papa bli kat centre trus sbb lom de jual kat kedai biase..
thanks u so much papa...im so heppy...
harap2 pas ni dpt celebrate for my degree plak..

Footnotes:kena gigih di saat2 akhir ni..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails